Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Info

Pet Needs bestaat sinds 1992 en is op het zelfde adres al eens uitgebreid door ruimte die vrij kwam. Bij ons in de winkel treft u buiten een aantal diervoeders waar we dealer van zijn ook een ruime sortering dieren aan. Dit zijn de veel voorkomende dieren als konijnen, cavia´s en hamsters maar ook reptielen en amfibieën, vissen en vogels.

 

Tijdens de aanschaf van uw huisdier kan het zijn dat u overladen bent met informatie die niet allemaal is blijven hangen. Natuurlijk heel begrijpelijk, maar toch belangrijk om bij vragen ergens op terug te kunnen vallen. Bij ons kan u uiteraard terecht voor vragen over uw huisdier maar het is misschien ook prettig om het terug te kunnen lezen op www.licg.nl/7z/dieren.html. Ook handig als we niet geopend zijn.

 

 Op dinsdag en vrijdag bezorgen we bij u aan huis in Delft en omliggende gemeente (Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker en Schipluiden). Dit gebeurt aan het einde van de dag.

 

 

Verder kunnen we aan veel producten komen ook al zijn deze niet in de winkel aanwezig en deze zijn er meestal al de volgende dag.